[x] Dragi gosti, registrujte se kako bi mogli da razmenjujete poruke sa clanovima naseg foruma, i kako bi vam se otvorili ostali podforumi: caffe, ljubav, sex, putovanja... dobrodosli!
Stranice: [1]   Idi dole
Štampaj
Autor Tema: Cameronu zbog bivše žene ostale samo mrvice od Oskara!  (Pročitano 118 puta)
0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.
ulinsky
Defakto Umjetnik
Mudonja
*
Na mreži Na mreži

1082.15 dinara

View Inventory
Send Money to ulinsky
Lajkovi
-Dati: 563
-Primljeni: 603

« poslato: Mart 08, 2010, 06:40:15 pm »

ako je Avatar bio glavni favorit za dobiti Oscara u kategorijama za najbolji film i režiju, te dvije najprestižnije nagrade pripale su filmu Narednik James (The Hurt Locker) redateljice Kathryn Bigelow (58). Njen bivši suprug, James Cameron (55), nadao se kako će njegov, financijski najisplativiji film svih vremena, trijumfirati, no umjesto toga Avatar je dobio tek Oscara za najbolju scenografiju, najbolju kameru i najbolje vizualne efekte. Narednik James je, uz nagrade za najbolji film i režiju, dobio zlatne kipiće za najbolju montažu, najbolju zvučnu montažu, najbolje zvučne efekte i najbolji originalni scenarij. Otvarajući omotnicu s imenom najboljeg za režiju, Barbra Streisand (67) uzviknula je da je bilo već i vrijeme te obznanila da je Kathryn prva žena koja je dobila Oscara za najbolju režiju. Jeff Bridges (60) je, nakon pet nominacija za Oscara, napokon proglašen najboljim glumcem za ulogu u filmu 'Crazy Hart'. Najbolja glumica je Sandra Bullock (45), koja je oduševila u filmu 'Blind Side'.
- Zahvaljujem se majci Helgi što je kćeri naučila da ljude ne razlikuje vjera, boja kože, klasa niti seksualna orijentacija. Svi mi zaslužujemo ljubav - rekla je Sandra i dodala da je majci zahvalna i na tome što joj nije dala da se vozi s dečkima do 18-te. Glumicu su shrvali osjećaji dok je bila na pozornici te su joj zasuzile oči. Oscare za sporedne glumce dobili su Christoph Waltz (53) (Inglorious Bastards) i Mo'Nique (42) (Precious).
Sačuvana
buckunucude
Mihajlo Ludson
Administrator
Mudonja
*
Na mreži Na mreži

7912.00 dinara

View Inventory
Send Money to buckunucude
Lajkovi
-Dati: 2325
-Primljeni: 13463

bla bla :D

bockonocode@yahoo.com
« Odgovor #1 poslato: Mart 08, 2010, 06:42:20 pm »

ma kakav kamerun. cak ni na svom takmicenju nije osvojio glavnu nagradu.

btw, drago mi je da je tarantino dobio priznanje  378452
Sačuvana

Gosti ne mogu videti slike, molimo vas registrujte se ili se ulogujte
Spoiler for Hiden:
Bocko is a bored twenty who lives for the weekend, casual sex, watered down lager, heavily cut drugs... 89517
brzomimi
ZeZ Ekipa
Zezator
*
Van mreže Van mreže

118.00 dinara

View Inventory
Send Money to brzomimi
Lajkovi
-Dati: 57
-Primljeni: 80

« Odgovor #2 poslato: Mart 09, 2010, 09:13:06 pm »

Drago mi je sto je oskara dobio Christoph Waltz,stvarno je odigrao za 10...takodje i za  Tarantina...
Sačuvana
Aladin_NP
Zez VIP
Zajebant
*
Van mreže Van mreže

1741.00 dinara

View Inventory
Send Money to Aladin_NP
Lajkovi
-Dati: 1067
-Primljeni: 1027

« Odgovor #3 poslato: Mart 09, 2010, 10:04:14 pm »

navijao sam za the hurt locker prvenstveno jer sam gledao taj film i odusevio me je,dobro uradjen film za razliku od onog shit-a koji jos uvek nisam pogledao a i nemam nameru  709374
Sačuvana

Gosti ne mogu videti slike, molimo vas registrujte se ili se ulogujte Gosti ne mogu videti slike, molimo vas registrujte se ili se ulogujteGosti ne mogu videti slike, molimo vas registrujte se ili se ulogujte
Stranice: [1]   Idi gore
Štampaj
Prebaci se na:  

Zezanje.net ankete: